Over mij

Hi! Leuk dat je een kijkje neemt op de website van Sterk Fotografie. Ik ben Linda en ik woon samen met mijn man en 2 kindjes in Borculo. Al van jongs af aan vind ik het leuk om te fotograferen. Als kind legde ik vakanties vast met een wegwerpcameraatje en later met een digitale camera.

Toen ik na mijn rechtenstudie voor een paar maanden naar Noorwegen vertrok ging de digitale camera ook mee. Hier is de passie echt begonnen. Want wat een fotogeniek land is Noorwegen! Na deze reis is mijn camera weer in de kast beland.

Maar toen ik trouwde met mijn man en wij later onze zoon kregen is die liefde fotografie weer helemaal opgebloeid. Toen onze zoon met 31 weken geboren werd en wij een fotoshoot van Stichting Earlybirds kregen, was het voor mij duidelijk dat ik mensen ook herinneringen wil meegeven in de vorm van mooie beelden.

Ik kocht een nieuwe camera en meldde me aan voor een beginnerscursus. Hier heb ik veel geleerd en vervolgens ben ik veel gaan oefenen. Eerst in de natuur en later met modellen.

In de afgelopen jaren heb ik diverse cursussen en workshops gevolgd en nog meer geleerd. Ik hou van ongedwongen beelden zonder stijve poses. Een stukje wandelen, grapjes maken, een spelletje met de kinderen of een fijn knuffelmoment met je newborn... die beelden wil ik vastleggen. 

Nu is het tijd om al deze mooie beelden te delen op een website, welke regelmatig wordt ge-up-date. Kijk dus ook vooral regelmatig in mijn portfolio.

Zie ik jou binnenkort voor mijn lens?