Reactie plaatsen

Reacties

Sharon Dekker
7 maanden geleden

Wij hebben bij Linda een zwangerschapsshoot en een newbornshoot gehad en zijn erg blij met de prachtige foto's!

Voorafgaand aan de shoot hebben we gebruik gemaakt van de kledingadviezen van Linda, erg handig! Bij beide shoots was er sprake van een fijne, gemoedelijke sfeer. We voelden ons op ons gemak en dit zie je ook terug aan de foto's. We hebben in beide gevallen alle foto's genomen aangezien we geen keuze konden maken tussen alle mooie foto's!

Wij zouden Linda zeker aanbevelen als fotograaf! Nogmaals bedankt ♡

Dekkers
11 maanden geleden

We hebben een aantal shoots bij Linda gehad. Mooie locatie, mooie foto's en leuke shoot met prettig contact ook met de kinderen. Het harmonicaboekje is ook heel leuk geworden!
Aanrader, nogmaals dank 📸

Iris
een jaar geleden

Een tijdje terug hebben wij een cadeaubon van Sterk Fotografie gewonnen, en wij wilden deze heel graag verzilveren dmv een familieshoot. Het eerste contact met Linda verliep meteen heel soepel en we kwamen al snel tot een datum en locatie voor de shoot . Linda is een empathisch, warm, sociaal en open mens. Ze stelde ons allen op ons gemak tijdens de shoot. Door het enorm fotografisch talent van Linda werden de allermooiste plaatjes van ons als gezin geschoten. Het shooten was gezellig, en verliep heel natuurlijk. We zijn ontzettend blij met de familiefoto’s, omdat we geen keuze konden maken besloten we zelfs om de gehele fotogalerij te bestellen.

Wij zouden Linda zeker aanbevelen als fotografe en voor een volgende shoot opnieuw voor haar kiezen.

Nogmaals bedankt Linda❤️

Familie ten Arve
een jaar geleden

Voor de tweede keer een fotoshoot gehad bij Sterk fotografie. Ik vertelde Linda dat wij graag een nieuwe shoot willen ter ere van ons 12 1/2 jarige huwelijk, gelijk werd er in de planning gekeken of de datum nog beschikbaar was.
De sfeer is altijd zo gewoon en ontspannen, ook voor de kinderen. Wij kijken uit naar een nieuwe shoot met Linda.

Fam Nekkers
een jaar geleden

Wat een leuke fotoshoot hebben wij gehad als familie, meteen vanaf eerste contact moment ging het vanzelf, super zoals er mee gedacht is en alles wat wij graag wouden is gerealiseerd op een leuke open vlotte manier. Een dag na de shoot hadden wij de eerste foto's al binnen om alvast te kijken. Linda verstaat haar vak en wij zullen haar zeker aanbevelen.

Lizet
2 jaar geleden

Niemand had dit beter kunnen doen dan linda, echt een aanrader, super mooie foto’s en wat wat het ontspannen en fijn om voor Linda haar camera te staan!

Daniëlle
2 jaar geleden

Eind augustus een gezinsshoot gehad bij Sterk Fotografie.
De wens was leuke en ontspannen foto’s van ons gezin en voornamelijk onze mooie twee meiden. Wij zelf hierin wat sceptisch, maar Linda was vol overtuiging. Wacht maar af was haar reactie, het komt allemaal goed. En het kwam allemaal goed. Linda heeft super mooie foto’s gemaakt, de shoot was zo ontspannen en vertrouwd. In de toekomst is een fotoshoot bij Sterk Fotografie zeker voor herhaling vatbaar en iedereen aan te raden.

Lillan
2 jaar geleden

Een hele leuke fotoshoot gehad bij Sterk Fotografie.
Linda neemt heel erg de tijd, zelfs toen mijn dochter eigenlijk geen zin meer had, werd er wat uit de tas getoverd om haar weer een beetje enthousiast te maken.
Wij zijn heel erg blij met de foto's van ons gezin.
Het is zeker aan te raden om een shoot bij Sterk Fotografie te laten doen.

Fam. Makkink
2 jaar geleden

Erg leuk, deze fotoshoot met ons gezin.
Linda zorgt voor een goede, ongedwongen sfeer, waardoor er spontane foto's ontstaan.
We zijn heel blij met het resultaat!

Maureen
2 jaar geleden

Inmiddels meerdere keren voor Linda haar camera mogen verschijnen. Naast het feit het fantastisch gezellige momenten waren is het resultaat prachtig. Wij kijken nu al uit naar de aankomende shoot!
Linda; bedankt voor de ervaring en de mooie foto’s!!