Reactie plaatsen

Reacties

linda
2 maanden geleden

Wij hebben een fijne Newborn shoot gehad met mooie foto's als resultaat!

J Wittebroek
2 maanden geleden

Wat kon Linda gauw een plaatsje vrij maken in haar volle agenda. We hebben een kadobon gekregen die we besteed hebben voor de newbornshoot. Vooraf hebben we onze wensen besproken. Ook de oudere kids mochten hun wensen doorgegeven. Heel ontspannen werden er foto's gemaakt. Al onze wensen zijn vastgelegd, de foto's zijn goud waard. Super bedankt Linda voor je aandacht, tijd en begrip!

Stan&Beau
4 maanden geleden

Vanaf het eerste moment dat we contact kregen verliep alles super.
Duidelijke kleding advies en uitleg.
De shoot was erg gezellig en voelde gelijk vertrouwd.
Door de goede hulp en aanwijzingen hebben wij fanatastische fotos ontvangen.
Het is zo mooi hoe je jezelf zo goed als persoon terug ziet in de fotos en zo puur.
Wij raden sterk fotografie voor 100% aan aan iedereen.
Super bedankt voor alles en wie weet tot in de toekomst

Wesley en Fleur
4 maanden geleden

Dit was onze eerst fotoshoot samen als koppel. We vonden het een super leuke shoot. Linda is heel relax en legt goed uit wat ze wil doen. Ze had een mooie locatie gevonden in het bos. We vonden het niet ongemakkelijk om als stel op de foto te gaan. Dit kwam mede door Linda. Ook zijn we super blij met het resultaat!

Gerrianne
5 maanden geleden

Hartelijk bedankt voor de fotoshoot van ons, als gezin! Wat mooi hoe je alles hebt vast weten te leggen, Linda, ondanks dat ze er niet allemaal even veel zin in hadden ;-). Leuke portretjes, gezinsfoto's, maar ook de spontane momenten tussendoor zijn zó waardevol! En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Ga zo door, Sterk Fotografie, dan ga je vast nog veel meer mensen blij maken!

Heel erg bedankt!

Soraya
5 maanden geleden

Een paar weken terug een uurtje samen met Linda en mijn 2 zoontjes (1 en 4 jaar) het bos in geweest. Linda wist een mooie plek te kiezen waar ze beide lekker vrij konden rondlopen. Geposeerde houdingen werden afgewisseld met leuke speelse shots. Vooral onze oudste had er eigenlijk niet zoveel zin in. Maar wat hadden ze een lol in het bos. Zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s waren zo mooi dat we de hele set hebben besteld! Bedankt!

Sandra
8 maanden geleden

Linda,wat maakt zei mooie foto's.
We hebben eerder een fotoshoot gehad met Linda wat een groot succes was en daarom hebben we ook bij Linda de Newborn shoot gehad .
Wat een geduld en wat voelde we ons op ons gemak.
En de foto zijn geweldig hoe mooi.

Marieke
9 maanden geleden

Linda heeft super mooie zwangerschapsfotos en newbornfotos gemaakt van onze dochter. We twijfelde ook niet om Linda opnieuw te vragen voor zwangerschapsfotos van ons tweede kindje! Ook deze foto's zijn heel mooi geworden. Tevens heeft ze tijdens die zelfde shoot hele mooie fotos weten te maken van onze ondeugende (en totaal niet stilzittende) dochter van 1.5 jaar. Linda zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en denkt met je mee. Ze weet telkens het moment perfect vast te leggen waar wij enorm van onder de indruk zijn. We kijken nu al uit naar de newbornshoot over een paar weken! Linda, super bedankt voor het vastleggen van deze mooie herinneringen.

Ellen
9 maanden geleden

Door Linda de zwangerschapsshoot en de newborn shoot laten doen. Ondank dat ons oudste dochter (2 jaar) niet stil kan zitten, is het Linda gelukt om op een speelse manier toch hele mooie foto's te maken. We zijn er super blij mee!

Mireille Hermanns
9 maanden geleden

Afgelopen week is mijn dochter bij Linda geweest voor een portret fotoshoot. Ondanks dat ze niet stil kan zitten en erg verlegen was, zijn de foto’s zo goed gelukt! Waar ik bang was dat Roos te veel bewoog, lukte het Linda om toch veel mooie foto’s te maken.

Een aanbeveling om met kinderen bij Linda foto’s te maken.