Contact

 

Vul hier je gegevens in:


Reactie plaatsen

Reacties

Wesley en Fleur
19 dagen geleden

Dit was onze eerst fotoshoot samen als koppel. We vonden het een super leuke shoot. Linda is heel relax en legt goed uit wat ze wil doen. Ze had een mooie locatie gevonden in het bos. We vonden het niet ongemakkelijk om als stel op de foto te gaan. Dit kwam mede door Linda. Ook zijn we super blij met het resultaat!

Gerrianne
een maand geleden

Hartelijk bedankt voor de fotoshoot van ons, als gezin! Wat mooi hoe je alles hebt vast weten te leggen, Linda, ondanks dat ze er niet allemaal even veel zin in hadden ;-). Leuke portretjes, gezinsfoto's, maar ook de spontane momenten tussendoor zijn zó waardevol! En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Ga zo door, Sterk Fotografie, dan ga je vast nog veel meer mensen blij maken!

Heel erg bedankt!

Soraya
een maand geleden

Een paar weken terug een uurtje samen met Linda en mijn 2 zoontjes (1 en 4 jaar) het bos in geweest. Linda wist een mooie plek te kiezen waar ze beide lekker vrij konden rondlopen. Geposeerde houdingen werden afgewisseld met leuke speelse shots. Vooral onze oudste had er eigenlijk niet zoveel zin in. Maar wat hadden ze een lol in het bos. Zeker voor herhaling vatbaar. De foto’s waren zo mooi dat we de hele set hebben besteld! Bedankt!

Sandra
4 maanden geleden

Linda,wat maakt zei mooie foto's.
We hebben eerder een fotoshoot gehad met Linda wat een groot succes was en daarom hebben we ook bij Linda de Newborn shoot gehad .
Wat een geduld en wat voelde we ons op ons gemak.
En de foto zijn geweldig hoe mooi.

Marieke
5 maanden geleden

Linda heeft super mooie zwangerschapsfotos en newbornfotos gemaakt van onze dochter. We twijfelde ook niet om Linda opnieuw te vragen voor zwangerschapsfotos van ons tweede kindje! Ook deze foto's zijn heel mooi geworden. Tevens heeft ze tijdens die zelfde shoot hele mooie fotos weten te maken van onze ondeugende (en totaal niet stilzittende) dochter van 1.5 jaar. Linda zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer en denkt met je mee. Ze weet telkens het moment perfect vast te leggen waar wij enorm van onder de indruk zijn. We kijken nu al uit naar de newbornshoot over een paar weken! Linda, super bedankt voor het vastleggen van deze mooie herinneringen.

Ellen
5 maanden geleden

Door Linda de zwangerschapsshoot en de newborn shoot laten doen. Ondank dat ons oudste dochter (2 jaar) niet stil kan zitten, is het Linda gelukt om op een speelse manier toch hele mooie foto's te maken. We zijn er super blij mee!

Mireille Hermanns
5 maanden geleden

Afgelopen week is mijn dochter bij Linda geweest voor een portret fotoshoot. Ondanks dat ze niet stil kan zitten en erg verlegen was, zijn de foto’s zo goed gelukt! Waar ik bang was dat Roos te veel bewoog, lukte het Linda om toch veel mooie foto’s te maken.

Een aanbeveling om met kinderen bij Linda foto’s te maken.

Annemarie Hennink
5 maanden geleden

Linda heeft geweldige foto’s gemaakt van mijn dochter en zoon. Ondanks dat mijn zoon geen zin had in een fotosessie. Heeft Linda hem toch op een mooie manier weten vast te leggen. Met haar geduld, humor weet ze kinderen te inspireren om toch voor de camera te staan. We hebben heel veel plezier gehad en prachtige foto’s.

Suzan
5 maanden geleden

Een tijd geleden stelde ik Linda de vraag of ze een aantal foto's van mij en Giel (mijn man) kon maken zodat we beiden weer recente foto's hebben.
Zo houterig als we zijn voelt zo'n fotomoment zeer ongemakkelijk en wordt het daarom meestal uitgesteld ("dat doen we nog wel een keertje!").

Op de middag zelf voelde het eerst wat spannend en onwennig aan, maar door de voorstellen die Linda deed ging het daarna vanzelf en heb ik geen moment gedacht dat ik aan het poseren was.
Ons verzoek was een "groene" achtergrond. Linda heeft oog voor de ruimte en hierdoor zijn mooie diepte foto's ontstaan.
Ze maakt grapjes om het luchtig te houden en ze laat je op een natuurlijke manier bewegen. Hierdoor laten de foto's geen geforceerde houding zien maar is het resultaat juist heel ontspannen. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat, heb heel veel complimenten gekregen en heb inmiddels alweer het idee besproken met Linda om de hele familie op de foto te laten zetten door haar.
Linda, onwijs bedankt! Tot de volgende keer! 📸